Saturday, 7 July 2012

yeay ! got free time today , so ..



so , nak blogwalkin larr , rindu giler kowt nak blogwalkin .. hehehe , actually , mekaseh larr bagi sesapa yang sudi lawat CP kat sini even CP tak datang blog korang , luv korang lebih larr , sapa yang lawat CP and tinggalkan jejak , wait 4 me ha ... hehehehe ...

injured kat lutut CP pown nampak macam berkurangan , hehehe , at las my coach realized my injury  , so my training is not hard as others , takde la penat sangat , sekarang nih CP dalam proses repair lutut nih , hari2 tuam dengan ais habaq hang ..

CP dah larr tak tahan sejuk .. lutut CP pown takleyh selalu bengkok , kalaw rehat mesti kena luruskan kaki .. mase training pown , coach suruh duduk jerr , baru nak warm up , coach suruh duduk , heal ur knee 1st .. camtuh la dye cakap ..

ramai geng CP cakap , 

"untunglarr dimanjakan...." 

hahahaha ! jeles lettew ..

bile pegi training jerr , coach suruh masuk bilik massage ... apew tuh bilik massage ?? bilik urut larr , kat gymnasium tuh adew 1 bilik khas yang menempatkan mesin urut , adew yang jenis untuk kaki sahaja , adew yang untuk satu badan , jenama OSIM kowt .. hehehe ~ bilik tuh sejuk adew ekon (air-cond) ..

sedap gilerr larr ....

klarr , CP dah tataw nak citerr apew dah , ha ! CP adew something untuk follower CP yang ke 300 , hehehe , 

CP nak belanja top up n buat review untuk si follower bertuah , kite tengok , siapa yang kena ! hehehe ~
k , adios !

10 komen budak kiut !:

Elfiza Ismail said...

untungla sape jadi follower yg ke 300 tu....jelesh2....hehehe..

TehaaNFM said...

hai CP :D

Kalau nak edit blog, le tempah dgn tehaa.. hehe :D

ni cth2 tmpahan yg diminta oleh pnempah : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.357557964317053.78662.236615363077981&type=3

Misz Mieza said...

Baiknya coach CP.. Btw, rehat cukup tau.. Dah sembuh nanti leh la aktif balik.. =)

cweet pinky said...

@Elfiza Ismail namoh jeles2 , hehehe ~

cweet pinky said...

@TehaaNFM hehehe ~ insyallah , CP tengok , lame tak singgah sini kan teha , hehee , CP pown lame tak datang sane ...

cweet pinky said...

@Misz Mieza baek kan , CP rase tak sampai hati lak nak hampakan harapan dye , insyallah , CP akan buat yang terbaek ! doakan CP :D

Che Rosliza Che mat said...

Untunglah ya...siapalah agaknya..

aku HaniAsyira said...

ala xdpt jadi ke 300

Natasha said...

best la yg 300 tu :)

cweet pinky said...

che ros : mesti la untung ..

hani : takpe , tak dapat jadik 300 nanti adew rezeki CP buat kontes kerr , dapat hadiah dari CP .. hehehe ~

natasha : bes3 ~ hehehe ~