Thursday, 5 July 2012

sorry ! no update...



hai , adew yang rindu CP tak ?? sori , lately CP bizi sangat2 , sampai takde mase nak selak blog nih .. sekarang nih pown , CP cuba taip sepantas yang mungkin , sayang pulak kalaw blog nih tak berhupdate kan ?

training CP sekarang nih memang hard gilew , ibarat no rest disebabkan oleh kelewatan atlet laen , sebagai denda , masa training dipanjangkan , tadi pown waktu training yang sepatutnya habis pada jam 10.30pm dipanjangkan sampai kul12am ..

sekarang jam menunjukkan 12.05am ... 

lepas nih CP nak mandi , solat , then tidur ...sok tepat jam8 kena adew kat gym .. sekarang nih CP tengah tunggu turn mandi nih , so amek kesempatan update blog ...

and CP really sori tak dapat nak blogwalking , sori sangat :(

untuk pengetahuan para blogger , waktu medical check up untuk game , doktor syak lutut CP koyak ligament , ramai yang kate bahaya , tapi CP takde pilihan , CP kena buat jugak ... berserah je kat tuhan , insyallah takde pape ... doakan CP yerr :)

adios !

5 komen budak kiut !:

Natasha said...

good luck cp, do ur best.. take care..

BERT said...

koyak? ish.. jaga diri baeik2 ye cp.. smoga sehat selalu :))

saifulizan shaari said...

mcm truk jer tu.....xbhya ker nnti

Che Rosliza Che mat said...

good luck and take care dear...

cweet pinky said...

bert : hem , doktor tak bagi CP masuk game ..

saifulizan : em , mgkin selamanya jadik ringkat ..

che ros n natasha : tq :)