Tuesday, 5 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500




bukan takde menda nak update tp cm menarik jep segmen nih , so join jep la , memeriahkan lagik segmen , huhuhuhu ~

nak join ??

klik kt banner tuh .. mudah jep syarat dye ... tp syaratnye kowg kena la rajen blogwalkin , hehehe ~

boleh nak tag owg , law tanak pown tape , tp nak tag jgk la , hurm , sape membe fren bawah 500 ek ???

hehehehe ..

tanak tag la , kitew pakai jemput2 jep , hahaha , sebab nak kena survey nih sape follower bawah 500 , kla , nak gi survey ,, adios !

:::FOLLOWER KETIKA , SAAT INI:::

161


21 komen budak kiut !:

MISS Z BERCELOTEH said...

Makasi sebab sudi join segmen miss z :)

P#eoniX said...

slamat bersegmen...heheheh..

fera said...

done follow sini balek =D

cweet pinky said...

@MISS Z BERCELOTEH welkam :D

cweet pinky said...

@fera
tq :D

cweet pinky said...

@fera
tq :D

LoveLicious ! said...

dari segmen yang sama . i follow youu :) hehe

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama.. sudah follow..
sudi2lah ke blog saya.. ^_^

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

*followers ke 165

Eiqa ciK said...

Hai..
Eiqa done follow #166 dari segmen yang same.. Jom visit back..
^____^

http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop said...

datang dai segmen yang sama!
done follow(168#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..done follow u..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
MuinkSnikerdoodle

tak salah kalau berkawan kan ;)
My Facebook
My Twitter

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

cweet pinky said...

@::azmina nordin:: sudah follow kamu :)

♥meknasweetheart♥ said...

came here... done follow

iehahfarihah said...

salam,..
singgah sini jap..dari segemnt yg sama..
done follow awak..
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com

thank..

mirul aar said...

Wassup! Datang dari segmen sama, segmen Miss Z. Done Follow!

http://aarmirul.blogspot.com

cweet pinky said...

CP dah follow semua diatas , mekaseh singgah :D

MISS Z BERCELOTEH said...

Segmen miss z dah tamat..jom terjah blogger lain

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Lieya Zalia said...

dari segmen yang sama . balas kunjungan . done follow sini :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Done follow awak , thanks follow Farie jugak yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me