Friday, 29 June 2012

Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik



helo3 , takde apew yang menarik pown just nak undi header terbaek bagi CP lerr , hehehe ..

CP bukan peserta , just jadik pengundi tidak bertauliah ... korang yang baca nih , jom la undi sekali keyh ... kalaw nak undi , sila klik S I N I ....

kalaw taknak undi , korang view la header2 yang mnyertai kontes nih , kowt boleh bagi ilham korang nak buat header baru kerr , hehehehehe ~ comel2 kowt , rambang mate CP nak pilih ...

NIH merupakan 3 header yang CP undi ..

PERTAMA


KEDUA


KETIGA !!

*perlu ke ade tanda seru ?? hehehe ~*



huhuhu ~ cantek2 kan header di atas , hehehe , kalaw CP masuk , adew peluang kerr nak menang , hehehehe ~

keyh tuh , jep :)

kalaw korang nak view blog empunya HEADER tuh , klik jer kat header2 tuh keyh :D

*bole tambah kawasan blogwalking gitu...*





6 komen budak kiut !:

jia creatifelt said...

Terima kasih kerana sudi mengundi.jasa anda amatlah dihargai.terimakasih sekali lagi

kinara kinatara said...

thanks cp undi kina..hehe..terharu nyh..kina follow sini..sekali lagi terima kasih...:)

cweet pinky said...

jia and kina : welkam :D

Alynn Nyzaa said...

thanks awak :)

cweet pinky said...

welkam :)

eintan nurfuzie said...

mekasoh CP.. kasi cp hadiah ni dulu
----<@