Tuesday, 19 June 2012

hepi birthday sis EYFA !!!

gamba CP saje2 nak mekap , testing tutorial u tube , hehehe ~

 
hari nih CP nak buat announcement istimewa untuk frens blogger CP yang tak henti2 support CP dalam dunia blogging nih , hehehe ~ CP sangat hargai ! :D
 
sis nih tak jemu lawat blg CP tinggalkan jejak dekat CBOX CP , hehehe ~ buat CP makin excited nak berblogging ~
 
hari nih 19 jun 2012 , merupakan bufday beliau ... jom same2 kitew wish kat dye nak !
 
nih link sis EYFA :)

http://tieffa19.blogspot.com/

jom klik , kitew wish kat dye eyh ~~ eyh ~~

hehehehe ~

kla , las sekali CP nak mintak maaf larr sebab CP tak dapat nak BW blog2 korang , CP bz sangat trening silat , penat sangat ..

pagi : 8 - 10 pagi
petang : 3 - 5 petang
malam : 8 - 10 malam

kalaw CP bukak blog pown , CP just sempat update , tuh pown sebab nak wish bufday kat my lovely sis nih :D

sebab CP kena carik mase tuk rehat tuk trening seterusnya ~ CP sempat gak BW tapi kat blog yang tinggalkan link dekat CBOX CP jerr , so , kalaw kowang nak CP lawat blog korang , boleh larr jerit2 kat CBOX CP eyh :D

k2 , tuh jep , CP nak tidow nih ...
adios :)



 
 




22 komen budak kiut !:

Natasha said...

hb to her..
cp silat, silat gak, take time rest ye.. nnt pengsan mcm sy ;) haha

eintan nurfuzie said...

HIAP HIAP..MEH SILAT NGN CIK EN..HUHU..
CIK EN SILAT SERI PELANDUK JE TIME SEK DULU...

Cik Kay Jue said...

hehehe.. sama la kita busy juga kadang2.. huhu

saifulizan shaari said...

ptt ler sunyi jer...huhuhu

MAY said...

hb besday to her...

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wahhh sgt terharu..walaupun ada kesilapan teknikal..BTW..sis x dpt nak ckp apa dah..sbb sgt terhari..lebiu so much CP..u r da best..Takpe2 bkn salah CP pun..hehehe..ok selamat bersilat yer adik sis yg owiz kiut miut nih

apink said...

oohh.. aku kira km yang b'day,,,
happy b'day to her..

Abey Mirul said...

Pergh! Belajar silat? Mesti ganas ni..bagus2...boleh pertahankan diri dimana2 saja. Hehe..

Cik H.A.C.K.S said...

hepy bsday to y0ur sis...^_^

kekapas berceloteh said...

alalala, BIZI sangat. hahaha. ala CP ni. da taw BZ nak jugak update belog. mak kite cakap kan. rajin bebenor lah.

cweet pinky said...

@Natasha hehehe ~ tuhlarr , kadang2 rase nak demam pown adew ~

cweet pinky said...

@eintan nurfuzie CP tak prnah dengar silat seri pelanduk ..

cweet pinky said...

@Cik Kay Jue taw takpe :D

cweet pinky said...

@saifulizan shaari rindu kat CP eyh ? hehehe ~

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa sorry sis , CP pakai reah jerr ~ hehehe ~

cweet pinky said...

@apink nope larr :D law bufday CP nanti CP update laen , lambat lagi la bfday CP , 6/9 t

cweet pinky said...

@Abey Mirul eee , manew de ganas la , CP maseh mngekalkan keayuan CP :P

cweet pinky said...

@kekapas berceloteh CP takut kekapas rindu sesangat kat CP , hehehe ~

ros_reeza said...

salam perkenalan :)

Selamat hari lahir jugak untuk dia :)

Wah pandai bersilat ek?... bagus2.. blaja seni mempertahankan diri...

aku HaniAsyira said...

dear tq sgt sempat singgah blog sy... lagi CP komen banyak entri sy sekaligus.. wah,, mmg sgt terharulah... anyway tima kasih jd kawan..!! (^.^)

cweet pinky said...

@ros_reeza bole larr , fokus tuk pertandingan ~ :D

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira takde pape larr , dah entry kamu bes tuk dibaca ~