Thursday, 28 June 2012

CP dah sihat sepenuhnya ! alhamdulillah ..



lompat tinggi2 .. CP dah sehat , alhamdulillah ... rasenye dah sehat sepenuhnya nih , takde dah penen2 lalat nih , 

citerr pasal CP saket hari tuh , teringat pulak CP penat lelah mak dengan abah tunggu CP mase masuk air tuh , hampir 5jam tunggu , kalaw kat tempat ade ekon takpe la , nih kat lua klinik tuh ...

even CP yang tengah terlantar , CP risaukan mak abah CP yang kat luar tuh , kowt pengsan kerr , mengah kerr sebab CP taw , mak abah CP tuh dah tua and bukan kuat mane pown , masing2 dah adew penyakit , abah sendiri pown baru jerr keluar wad sebab asma yang teruk , mak lak kerap demam , haish !

adew terase menyesal lak panggil mak dengan abah amek CP kat kolej *mentang2 dekat kan* lagipun CP tengok yang laen macam tak hirau kat CP mase CP mintak tolong anta gi klinik kan 

mase CP mengerang pown , dalam kepala otak CP tak pikir orang laen dar , pikir mak jerr , mulut CP pown asyik sebut mak jerr ..

*anak manja betul la CP nih !*

bile CP dah sehat nih , CP bukak FB kan , nampak lak gamba2 diorang post kat genting , wahhhh !!!! jelesnyerr CP , huhuhuhu ~

memang bukan rezeki CP nak jenjalan sekali dengan diorang :)

takpelar , bialarr CP rehat untuk simpan tenaga untuk training yang seterusnya , yang memang coach dah ingatkan , training selepas nih akan jadik lebih berat dan kena bersedia dari segi fizikal dan mental , wajib !

fizikal kena push satu hal , kepala otak kena tahan maki pown satu hal ...

lagipun , terima jerr semuanya dengan hati terbuka sebab setiap ape yang berlaku pasti adew hikmah kan kengkawan :D

PSST3 ~~~

CP nak ucap ribuan terima kasih , sangat300 !! kat frens blogger yang caring gilerrZ mase CP saket tuh k .. terharunye CP , tenkyu ek korang , tuh yang buat CP sehat cepat tuh .. hehehe ~

keyh , tuh jep CP nak bebel , adios !




11 komen budak kiut !:

saifulizan shaari said...

bagus laa tu.... dah sembuh pun dia....aktif bebenor dgn silat tue

cweet pinky said...

silat is my life , hehehe ~

Chenta Eyfa Latieyfa said...

Alhamdulillah adik sis dah baik sepenuhnye.Pasni kene beh strong ok.Nak lalui training yg beh mencabar.Ala cedey lak baca sal mak & abah Nyue tgu tu.CP nanti kene jaga dorg lebey lagi dri tu taw.hehehe.Ok moga trus sehat walafiat ek.

Chenta Eyfa Latieyfa said...

*alamak sal nme nyue lak ada nih..hahaha actually baru komen kat blog dia..tu yg terbawa-bawa kat blog CP lak..sorry2 CP..lebiu ermuaahsss

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa ingat sis silap komen entry la tadi , hahahahahha ~

dyabunga said...

lain kali blh jln2 ngn diaorang...kesihatan lagi penting kan.:D

cweet pinky said...

@dyabunga tuhlarr , bile pikir balek laen kali ader lagik , :D

Onitsuka_hana said...

dah sembuh tu jga kesihatan ye.. minum bnyak air :)

cweet pinky said...

@Onitsuka_hana insyallah , mekaseh ek lawat CP :D

saifulizan shaari said...

@cweet pinkyyerlaaa cp...jgn dgn silat tu patah riuk bakal suami nnti...hahahaha

cweet pinky said...

@saifulizan shaari : suami ?? CP belai jerr ... eyh3 !!!!