Wednesday, 11 April 2012

serabut !




bengang !
huh !
pegi jep la , aku tataw na cakap apew darr , tuh jep , pegi3 , tolong pegi ~ naperr tanak dgr cakap aku , tolong pegi even aku carik kaw , tolong sembunyikan diri kaw dari aku , TOLONG !!!!!

aku sentiasa doakan kaw bahagia , aku takan salahkan kaw , kaw jgn risau , tayah na tunjuk kaw concern sgtla , tolong pergi terus .....

law kaw na kawan nan aku takat na unkit perasaan aku kat kaw , harap ta payah , saket taw ta bile mngenang kite ta dapat owg yang kiterr sayang , kaw pown penah rase kan , so ??? 

apew na jadik dalam hidup kaw , apew yang jadik dalam hidup aku , tuh hal memasing !

memang aku menangis ! memang ! so ???

kaw taw aku nangis sebab apew kan ? jangan na pura2 tanya , kaw ta mampu buat apew , kaw ta mampu , tolongla paham kaw ta mampu ...

law kaw mampu , da lame aku mintak pandangan kaw , aku ta penah mintak kan , tade sape lebih paham hati aku nih selain aku sendiri ! 

kbai !

5 komen budak kiut !:

P#eoniX said...

nape serabut-serabut neh....jangan amik ati yek....ceria-ceria selalu...huhuhh...

MiSsKonsPiraSi said...

ape kes nie cweet tayung..ileks ar..klu dia ade gak tunjuk muke depan u sembor jer ngan cat itam..kompom x nampak..tp memang kes u sedey an...sakit ape klu x dpt ape yg kiter nk..2 lom lg owg yg kiter nak..erm..

cweet pinky said...

tq phoenix ... tq MK ^^

sayang korang ...

Syira Qahira said...

selamat petang

jgn serabut lg .hehe

cweet pinky said...

@Syira Qahira selamat petang jugak , tq ^^