Thursday, 26 April 2012

semua nak Free !





free ??apew tuh free ?? b4 that mesti ramai tertanya2 kan *ramai kerr ?* aku jarang gilerr update darr , aku belakangan nih *ayat BM kaw !* aku rase malas sangat , nak cakap bizi tuh , dah tentula aku bizi , tp bizi campur malas yang bahana tuh ...

dah3 ! aku bukan nak citerr pasal aku , hahaha , aku nak citerr pasal benda free ~ actually ape yang aku nak citerr nih adew jek sangkut paut dengan isu semasa yang tengah hot sekarang nih , lagik2 dalam kalangan mahasiswa ... APEW ?!

korang teka sendiri larrr ...

b4 aku berborak lebih panjang , *segala yang aku cerita kat sini adalah pendapat aku semata2 okei !*

aku tengok masyarakat sekarang dah lain macam larr , sume benda nak mintak free , aku boleh larr kategorikan mereka2 ini tidak reti bersyukur , sume benda nak rase terbeban larr , menekan rakyat larr ... *opss politik*

aku pandang korang nih sebenarnya masyarakat malas *aku dah paham sangat larr , memandangkan aku nih pemalas* jujur siot ! cacing bawah batu tuh pown berusaha korek tanah sebab nak makan wei !

nih tak , sume nak mintak nak kena tanggung , korang nak taw tak , semakin senang kiterr dapat sesuatu semakin kiterr tak hargai 'sesuatu' itu , harap paham larr , tak paham takpe larr , malas nak tulis panjang , kbai !

(^______________________________________^)

2 komen budak kiut !:

Azee Hana said...

macam paham jer..haha

cweet pinky said...

hahaha , msty kena paham , hahaha ~