Friday, 16 March 2012

segmen : JALAN-JALAN TAMBAH KENALAN


entry las utk hari ini , wah , rajen tul aku update ry nih , mane ta nyerr , traffic blog aku menurun mendadak , taleyh jadik nih , hehehehe ~

tapi entry nih aku join segmen larr , hehehe , na join ? kowang klik kt banner tuh kei ^^

mudah jep na join , kitew kena jawab 3 soalan jep , okei la tuh kan , law exam belom tntu 3 soalan *ape aku mngarut nih*

soalan pertama

Perkara yang sering di angan-angankan : 

hehe , aku berangan na jadi blogger yang hebat and otai , kui3 , then na jadik cikgu yang baek , sporting and disukai student aku nanti , aww ~

soalan kedua

Anda obsess/fanatik/ gila / minat dengan : 

sangat fanatik dengan kucing , meow !! and mrM , hehehehe !

soalan ketiga

Anda akan blogwalking jika……?  

napew BW ek ? erm , sebab bole taw benda baru and news yang mungkin kitew takan dapat kat TV , hehehe ~ then tambah kenalan la opkos , BW nih pown berguna utk kitew sebokkan traffic blog kiterr , hehehehe ~

tuh jep la , tarikh akhir SEGMEN nih pada 23 MAC 2012 , jom kitew support segmen nih memandangkan nih yang pertama admin nih , JOM3 !!

tuh jep , ADIOS !


8 komen budak kiut !:

Fyza said...

good luck eh? :)

Saya Disini said...

gud luck

zatiey said...

hai..tq sbb sudi join segmen ni..

nak jdi ckgu yg sporting?? sme lah kite..hehe..hehe..

kucing tu zatiey tahu lah..tp mrM tu sape lak ek?? tun Mahathir eh? ke ade mksud tersirat?hehee.....

Azee Hana said...

selamat berjaya..=)

eqah azmi said...

hai..kite pun minat kucing jugak..

datang singgah dari segmen yg sama...

http://syafiqahazmi.blogspot.com/2012/03/jalan-jalan-tambah-kenalan.html

cweet pinky said...

@eqah azmi :okei yunk ^^

zatiey said...

senarai peserta segmenJALAN-JALAN TAMBAH KENALAN dh ade kat blog zatiey..jom terjah diorang!

zatiey said...

senarai peserta segmenJALAN-JALAN TAMBAH KENALAN dh ade kat blog zatiey..jom terjah diorang!