Friday, 16 March 2012

majalah MANGGA majalah PLAYBOY Malaysia







huhu ~ isu panas ke ? 
yup ! aku memang tak sukerrr *benci* kt majalah nih , and aku selalu la terpikir , asal tak haramkan je majalah nih , gambar2 artis dalam tuh da melampau , SORI CAKAP la , dah macam majalah or catalog agensi pelacuran  okei !

setiap kali aku terpandanglarr majalah nih , rase macam nak koyak je !

aku yang benci sangat bukan perr , artis2 yang berbogel dalam tuh  kebanyakannya MELAYU .

aku ingat lagiik kes faizal tahir*FT* kena banned sebab bukak baju time konsert , ramai gilerr orang marah wooo !

aku bukan nak bekap FT tp aku nak bagitau , kesalahan kerr ?? yup memang salah , tuh bkn mencerminkan budaya kiterr then artis2 yang sebok tak berbaju kat dalam majalah tuh , siap berada kat dalam air lagik , huh ! tak dengar sape2 heboh pown , hello , what the different ?

dari korang tgk majalah MANGGA an , baek korang g bli majalah playboy tuh , lagik banyak aksi menggiurkan , 

hish ! memang terukla , aku memang tak sukerr , huh !

pikir2 kan larr , majalah nih pown tak lupus sebab masih ramai pembelinyerr , dok sokong benda bebukan nih  , sapa yang masih beli tuh , stop it okei , selain korang menyokong , korang jugerr menambah ACCOUNT dosa korang !

aku cakap macam nih bukan aku tak pernah buat dosa tapi mengingatkan , dulu aku pown penah bli , but now i stop , there is no reason 4 me to know bout artist too much actually , cz its nothing and useless , benda camnih la orang katerr perkara sia2 , lagha ~

nak minat tuh boleh , aku pown minat kat artis tapi tak perlu la nak amek taw hidup dye dari A sampai Z ...

kaw sebok pasal dye , dye bkn knl kaw pown ~
k ADIOS !


14 komen budak kiut !:

Azee Hana said...

setuju sangat..dieorang suke wat photoshoot kat kolam renang..

Chikova_Airashii said...

olahan isik terbaikk.
tp ejaan tu pening sket la nk bace..
na?ta?jep? umur brape ni?
hehee guwau je jgn mrh k syg :p

cweet pinky said...

@Chikova_Airashii : hehe , penen ek ,okei3 , ta marah larr , hehehe

KertasWarnaMerah said...

we hate majalah mangga.majalah plyboy malaysia. semoga editor majalah tu di beri hidayah.

P#eoniX said...

huhuhuhh!!!marah gamaknya....anda ditag...jangan marah meh lah join,=P

cweet pinky said...

btol tuh kertas warna merah ~

hehe ~ saya di tag phoenix ^^ tq

zatiey said...

betul..zatiey pon x pnh beli mangga..kalau bce pon yg org len punye..tu pon skrg ni dh lme dh x bce MANGGA..haha..

cweet pinky said...

@zatiey : taw tape , jgn layan la majalah pepelik nih , buang mase jep

KertasWarnaMerah said...

buatlah majalah ciku, betik, siput. atau apapun namanya, tapi jagalah maruah wanita/lelaki di promosikan begitu hebat. (dedah2 sana)

cweet pinky said...

@KertasWarnaMerah : taw tape , name da innocent darr , isi kandungan jep memualkan ~ hehehe

eintan nurfuzie said...

sebab tu dulu cik en stop beli majalah ini... dulu rajin sebab de pic new boyz.. makin lama makin byk artis terbukak sne sini.. huhu.. baik baca buku al -islam.. byklagi ilmu yg kita xtau dpt tahu kan?

Anzulna said...

@eintan nurfuzie agreed

cweet pinky said...

@eintan nurfuzie right !

@anzulna hai3 , thx komen :D

9n0L4 said...

terjah entry terbaik orang. hehe. memang terbaikkkkk. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/banyak-persoalan-yang-berada-di-minda.html