Monday, 19 March 2012

alas ~ dapat jugak aku amek LESEN !




entry aku kali nih ringkas jep , hehe ~ benda nih da lame da sebenarnyerr , emmmmm , na kate lama sangat ta jugak , hehehe

tgk tajuk korang da leyh agak , hahahaha , yup ! akhirnya aku DIBENARKAN buat lesen oleh parents aku , YEAY !

owang laen da berkurun buat lesen , aku baru na buat , tapi ape aku na kesah , janji aku buat jugak 

apsal aku lambat buat lesen ek ?

actually , time aku 16 thn da ade niat na buat lesen tp mak aku janji na bagi time aku 18 thn , then bile dah 18 thn , mak aku janji akan bagi mase aku 20thn , then bile aku da 20 thn , mak aku cakap tunggu aku kerja sendiri baru ambik , time nih aku da taleyh tunggu dar , haish ! mak aku nih berjanji jep tapi ta tunaikan , haiya !

at las , tah macam mane , wujud kekuatan aku na mintak kat ayah aku , hahahaha ~ sekali mintak jep wey ! ayah aku kate 'OKEI' tade janji2 macam mak aku darrr , memang silap aku la ta mintak kat ayah aku awal2 , then nex week , ayah aku dah aturkan semuanya , hahaha , aku tinggal na kena pegi daftar jep , terbaek la ABAH !

mak aku ta bagi bukannye aperr , sebab aku nih nakal , blom dpt lesen merayap jauh darr , law dapat lesen nanti , tatau jauh mane lagik aku merayap

*kalau aku merayap jauh pown , naek bas , wakaka !*

sayang mak dengan abah nih laen , biasala tuh , hehehe ~

sekarang nih aku sibuk praktis tuk ujian komputer , huh ! bosanla jgk , asyek fail jep pown aku praktis ,sebab aku ta baca buku yang dye bagi , tah , luperr jep aku na baca , gpown bz an , kejap lagik aku na translate jurnal lak , hehehe , kla , mase da menunjukkan pukul 7.30 pagi ^^

ADIOS !

6 komen budak kiut !:

BERT said...

selamat belajar memandu.. mesti syokk!

Saya Disini said...

hati2 memandu klu dah dpt lesen nnti

Chenta Eyfa Najibrz said...

Gud Lucks PINKY.Sure leh nyeww..hehehe

Azee Hana said...

nanti bile dah dapat lesen,,kene biasakn n selalu bawak..saya ni jarang bawak..bila x biasa bawak,,tu y saya jadi takut tu..huhu

P#eoniX said...

gud luck!!!!mesti bosan kan mase ge ceramah.....???

dyabunga said...

haha..lama gak tu dari 16 tahun minta tak dapat.. good luck ye..:D