Monday, 19 March 2012

aku TANAK jadi pompuan !






ha ? apew ? menggelabah tgk tajuk , hahaha , 

MENGGELABAH lettew !

ape yang aku cakap tanak jadik pompuan tuh bukan larr aku na buat operation jantina ke , or na tukar jadik pengkid kerr , aku sukerr jadik perempuan nih tapi aku na tukar version jadik pompuan tahan lasak !

hahahaha !
bile join sukan nih , memg ta standard la kalaw owg panggil pompuan sejati , sikit2 jerit , sikit2 jerit *aku lettew*

ape cer ? hahaha ~ dulu aku tak macam tuh taw , tangan kena tetak pown maintain ~~~~*tadelarr tetak sangat , tangan aku luka mase tengah potong buluh tuk buat gadget pengakap , dalam beb , terhiris tapak tangan aku dgn buluh tuh*

ilek jep time tuh , cari kaen , balut tangan tuh then sambung kejerr , hoho ~ sempoi , skg nih , bola kena tulang kering pown merengek *aku lettew*

aku nak jadik aku yang dulu , kena sepak terajang pown tade hal , hahahaha , aku tanak jadik lembik sangat , hahaha 

"law pangai cam laki , owang tanak kat kaw"

"yeker , jodoh tuh ditgn tuhan maaaa`"

haha , tuh jep aku na update , ADIOS !

5 komen budak kiut !:

Saya Disini said...

hehe...lawak btol tajuk..nnti nk kwin..haa..kene jadi pompuan jgak kan..kene lemah lembut,,sopan santun..xleh lasak2..hehe

nina_adana said...

akak.. tengok en3 sini yer??
http://stylo-nina.blogspot.com/2012/03/lagu-kat-belog-comot-saya.html

nooramirah said...

igtkn pe la td...

miss konspirasi said...

konspirasi jea lebey ngan entri ni kan sweet keh keh

cweet pinky said...

saya disini : hehe ~ tuh laen citew tuh , hahaha , kawen is special case , keh3

Nina : da tgk darr sayang ^^

nooramirah : hehehe ~

MK : msty kena konspirasi , hehehe !