Friday, 19 August 2016

love dance mobile game


hai, hai, hai, 

curi sedikit masa waktu rehat untuk update entry, baru-baru ni CP dah ter addict dengan game baru, kalau dulu, CP main game online Touch 3 Claws, 

sekarang, atas sebab-sebab tertentu, CP terpaksa hold dulu daripada main game online tu, jadi bagi menghilangkan ketagihan ni, CP bertukar arah pada game online mobile, konsep yang sama, game dance jugak...nama game tu....

"Love Dance"

 hari-hari la memang tak lepas pandang dari on game ni, selalunya time rehat macam ni CP bukak game tu main, tapi hari ni CP terfikir nak update pasal game tu kat sini....hehehe...

game ni tak berat and tak guna pun space yang besar, tapi nama pun game online kan...dah tentu lah kena ada internet, data tau wifi...pakai data pun okay...sebab game ni tak makan banyak data pun....

instagram lagi kuat makan data dari game ni, percayalaaaaaaa.....


kot la ada yang tertanya-tanya macam mana rupa game tu....

tadaaaa......




ni atas ehsan pakcik google je gambar ni, CP ada gambar CP sendiri tapi payahlah nak ambik...next entry la kot....

macam mana nak download, carik je kat playstore tu bagi pengguna android la, pengguna selain android, CP tatau...hahaha

okay tu je....jom la main......



1 komen budak kiut !:

hainom OKje said...

Tak suka main gamelah CP, maklumlah....dah purba hihi