Sunday, 3 February 2013

berat blog ! jom timbang :P

 
 
 
mule2 CP nak tanya , blog nih berat tak ??
 
 
hari tuh ade yang kate berat , CP pown perasan , baru2 nih load agak lambat semenjak CP masukkan gambar2 kem survival hari tuh *semuanya pic DSLR original , mana tak lambat*
 
 
bahana malas nak kecikkan size gmbar tuh ... :P
 
 
nih printscreen lepas CP timbang berat blog 
 
 
klik gamba tuk tumbesaran
 
 
*nak timbang klik SINI
 
 

so ?? bape berat korang ?? eyh , berat blog korang ? *kalaw nak selitkan berat badan pown okeyh jgk :P*
 
 
 

17 komen budak kiut !:

deqjamucuxx said...

blog deqja 66.07 & loading 0.08second jerr..

ringan takkkkk.. hihi

Crack said...

352.65kb -__-...awat berat sangat blog saya....ohhhhhhhhh....hey CP...tidoq2

syazana amira said...

nak timbang gak sebab lama x timbang..

size : 90.95kb
load time 0.21 seconds

boleh lah kot .. heheh

Wan Ahmad Izudean said...

69KB 0.07sec je...
banyak widget pun berat jugak belog.

puteri kasih said...

kalau boleh kena bawah 100. Tapi bila masuk blog CP..takde la berat mana pun :)

aswadz said...

size 141kb. loading 52 sec. bole dikatakan sbg berat gak la.

Sue PeLik said...

adeh tak reti laaa nak timbang. kank kalau timbag jugak mesti tak tahu neh berat ke ringan hahahaha

aku HaniAsyira said...

rasa bese2 je masuk blog cp.. sy nya malas lak nak timbang.. tolong timbang sy nya blog boleh??

Shiyda Aqma said...

blog cp ringan je :)

cweet pinky said...

@deqjamucuxx blog deqja memg ringan pown , tak kisah sangat kalaw nak masuk hari2 :P

cweet pinky said...

@Crack tataw la sayerr :P hehehehe ~

cweet pinky said...

@Wan Ahmad Izudean betul ! :D

cweet pinky said...

@puteri kasih alhamdulillah la kalaw tak berat kan :D

cweet pinky said...

@aswadz hehehe , yeker , mase mule2 CP masuk blog cik aswadz agak berat tapi skg blog cik aswadz dah maken ringan :D

cweet pinky said...

@Sue PeLik hehehe , bereh ! hehehe ~

cweet pinky said...

@aku HaniAsyira bereh ! :P

cweet pinky said...

@Shiyda Aqma yeker ? tq :D