Monday, 11 June 2012

stalker baru :)






korang nak taw tak , CP dah adew new stalker larr , heheh , siapa ek , CP rahsiakan jerr dulu keyh , CP bgtaw kat entry akan2 datang .. 

tapi CP agak takut kalaw dye baca pasal entry lelaki yang CP suke dulu ... nanti buat dye jeles lak , cmne ek ?? nak delete kewentry2 lame tuh , urm ...

kadang2 CP rase tak perlu , bagus jugak dye taw kisah2 lame CP , sebab , terpulang kat dye la kalaw dye terbaca kan , bukan CP suruh , betul tak ???

betul tak ??

hahaha , CP ppown confius lagik nih nak padam kew tak , dalam hati nih kuat katerr takyah padam , huhuhu ~

korang lak cmnew ??

apew yang CP perlu buat ek ?? delete atau biar jerr ?




6 komen budak kiut !:

dell_e said...

tak padam pun takpe..
semua2 tu dah lepas kan?
just let it be je~ ^^
someone is good enough for u if dia boleh terima whoever kita sebelum ni

Pretty2 Shy said...

Cam tau jer spa stalker tu ..
Pakwe CP ekk ..

cincin permata said...

wahh , awak takutdie bace entry lame ye . mesti awak suke kat die jugak kan ? hehe . biarkan je .

sabry oppa said...

nice entry...

hehehehe...

like ")

Chenta Eyfa Latieyfa said...

kot sis delete kot..hehehe..sbb xmo dia tahu kisah lalu..tpi x delete pon ok gak..kalau ati dah suke leh jek trime buruk ke baik kite kan..yg penting jjur dan yg berllau pastikan x berulang..chill

cweet pinky said...

Wah, sis eyfa in da house, 2la, cp ngt tak payah padam la, hehe,