Wednesday, 6 June 2012

"Segment: I Love My Blog!"








hai3 ! ups ! segmen lagik ??

hehehe ~ saje jep nak support kawan2 blogger and have fun , nih pown boleh tambah follower pew ??

macam biasa la , kalaw nak join jgk klik jep kat banner kat atas ...

banner yang maner ?? ala yang gambar kiss2 tuh , hehehehe ~

*teringat lak gula2 jenama kiss me , hehehe*

korang kena buat cam slogan aw , macam nih

" I Love My Blog! because.............(tidak melebihi 150 patah perkataan)

so mine is ~~~~~

i love my blog! because kat sini la CP nak luah kan macam2 , berkongsi pengalaman dengan blogger2 and silent reader , kite berkongsi informasi kan2 , dapat buat blog jadik kiut2 gitu , belajar benda baru lah kirenya ... dapat pulak ade blogger or any reader sudi komen entry kiterr , wah ~~~ bahagianya :D

pernah buat 2 blog gak dlu tapi yang satu dah terkubur pulak , hahaha ,antara sebabnya , lupe password , nih kire blog kedua , CP akan pastikan my sayang luvely dovey nih takkan jadik cmtuh jugak , hihihihi ~

kalaw CP sedeyh2 , hepi , suke luah kat blog nih sebab ape ? sebab boleh tulis panjang2 , kalaw kt FB tak boleh la , adew word limit , hahahaha ~ blog nih kite boleh design lak tuh , besnye ! terserlah bakat terpendam taw , bakat kerr ?? terpendam kerr ??  DAN ! CP akan sentiasa cube cantekkan blog CP nih , hahaha , minat CP berblogging memang tak terkate larr , sampai amek subjek pengayaan diri pasal PEMBINAAN BLOG DAN LAMAN WEB sem depan , hebat tak ? hebat tak ? tak hebat kan ... hahahaha , tuh jep la kowt , adios !


156 p.p *selepas kire ade tipu2 siket , hahahaha !

6 komen budak kiut !:

izan mama mia said...

bw sini juga..

cweet pinky said...

@izan mama mia wah , da adew yang bw larr ,tq :D

Abby said...

hey awkk . HUHU , jom join my segment ? amcam ? okayy kann .

Rieya said...

Hye..hihi..tq sebab join..keep on blogging ya..:)

lylyn said...

sy dh follow awk. follow sy blk ek =) tq
http://nlylyn.blogspot.com/

cweet pinky said...

@lylyn tq dtg sini :D