Wednesday, 27 June 2012

Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink




salam , tengah CP blogwalkin nih , CP jumpe segmen nih kat blog pencinta pink , menarik la , CP nak larr tersenarai dalam bloglist JULAI beliau , hehehe ~

antara syarat2nya :

1) letak tajuk entry , macam tajuk entry CP nih larr , hehehe

2) korang mestilarr follower si PENCINTA PINK nih ~

3) tepek banner macam kat atas tuh , wajib taw !

4) jawab soalan nih .. (mestila wajib) 

"apakah blog pilihan korang??"

adew lagik beberapa syarat , nak tahu , pergi la jenguk blog pencinta pink dengan klik banner di atas ...

APAKAH BLOG PILIHAN KORANG ??

blog pilihan CP , tak semestinya cantik tapi biar kemas , tak suker sangat yang serabut , tulisan tuh kalaw boleh tak suker larr yang kecik sangat , paling CP taknak word verification , sebab CP seorang yang sangat sukerr komen , sangat2 sukerr ... seterusnya , yang paling penting empunya blog , kalaw peramah kan , CP tak kesah pown blog dye cmne , CP akan tetap jenguk , kalaw adew lagu lak , biala yang boleh pause tuh .. kalaw nak dengar boleh dengar , bukan setiap mase reader nih suker dengar lagu kan :)

keyh , tuh jep CP nak gitaw , adios !




21 komen budak kiut !:

eintan nurfuzie said...

cik en perasan CP lama gak x jenguk cik en.. CP pe khabo?hehe..
pe2 gd luck dear

eintan nurfuzie said...

P/S : SPAM TU KIRA LINK YANG BERVIRUS.. LEBIH KURANG LA.. SO KLU COMMENT KITA AKN TERU DILETAK DI SPAM..

cweet pinky said...

@eintan nurfuzie maseh tak paham , hehehe ~ cik en rindu yerr ?? macam2 jadi bebaru nih ~

eintan nurfuzie said...

sebab cp x buat comment approved by owner tu yg cp x perasan..
oo.. per cer.. macam teruk je..tp skrg dah ok kan? dah leh berblog seperti sedia kala blik kan?

eintan nurfuzie said...

cp demam ye.. smoga cpt sembuh makan ubat tau

eintan nurfuzie said...

mestila kena take care.. CP rajin singgah blog cik en.. tengok2 jarang dah komen cp..

hazanis said...

blogger pinky...^^

cweet pinky said...

@hazanis jom la join hazanis , hehehe ~

Cik Kay Jue said...

wah rajin nye buat segmen.. :)

cweet pinky said...

@Cik Kay Jue bukan CP la buat segmen ... CP join , hehehe ~

saifulizan shaari said...

ingat cp yg wat segmen td......bila blog nie nak wat segmen?

cweet pinky said...

@saifulizan shaari amboi2 , tgu2 pulak CP bwt segmen eh ?? hehehe . insyallah , CP tgh carik idea larr , hehehe ~

Chenta Eyfa Latieyfa said...

ok2 sis sokong 200%..wat la CP..hehehe

dyabunga said...

slmt bersegmen.=)

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa sis kena join tawuk !!! CP pakse nih !!! hehehehe ~

cweet pinky said...

@dyabunga TQ :D

Pecinta pink^^ said...

Salam..Thanz sesangat cp sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau cp yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

huda said...

dari segmen yang sama, salam perkenalan. folow :)
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

NURYUMMYCOKLET said...

http://yummycoklet.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

dri segmen sama ;-) done follow u

Cioccolato World said...

dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

dari segmen yg same
http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html