Friday, 8 June 2012

manisnye .. Cweet pinky... kikikiki ~




tade nak citew apew pown pos mlm nih , just nak tunjuk gmba CP try edit dengan PICASA editor

*secara jujurnya , CP memang tak pandai nak edit2 nih*



nih yang dah edit , kiki ~ tade menda pown editnye just bagi terang jerr , hahaha ~ayu kan CP kan ??

hahahah ! law CP tak puji , sape lagik nak puji ....

nih gamba asal ...


pew yang beza , CP pown tataw la .... hahahaha ~

*senget siket malam nih, hehehe*

2 komen budak kiut !:

P#eoniX said...

gambar yang kat bawah tuh cam jauh n gelap...yang kat atas tuh plak gambar terang n nice!!!

dyabunga said...

dya tahu apa yg beza..yg atas nampak dekat dan clear tpi yg bawah nmpak jauh dan tak berapa clear pic tu..