Tuesday, 12 June 2012

CP dan BFF memang seiras... is it ??






 
entry kali nih merupakan respon CP untuk entry mr Zamani *wow ! bile jadik mr nih* hehehe ~ untuk entry dye yang nih , sebab CP tertarik nak baca and excited nak tunjukkan my bff kt mr zamani nih and other blogger of coz :D
 
tajuk entry dye , ade kew kawan baek korang seiras korang , tak semestinya korang yang rase seiras , hakikatnya korang rase tak same pown tapi orang sekeliling korang yang suke katerr korang seiras ... hehehehe ~
 
gambar diatas tuh larr bff CP yang orang sukerr katerr kitorang seiras .. same kerr ? tak kan ... hahahaha !
 
kitorang kawan dari kitorang darjah2 lagik , sekarang CP dah 21 tahun , lame tak ?? lame kan :D

isu seiras tak seiras nih jadik mase kitorang same2 sekolah teknik dulu , mase junior , ramai kak senior macam tersalah orang , katerr muke CP same dengan seseorang , hahahaha ! CP ingat sape larr , rupenya BFF CP , CP bingung gak time tuh , mane derr same pown .. 

macam tuh jugak mase CP dah jadik senior , adew la beberapa orang junior asyik tersilap panggil CP , sekali tuh situasi kat tangga asrama , dye panggil2 CP dengan nama BFF CP , CP tak layan larr , tak perasan sebab dah sah2 tuh bukan nama CP , hahahaha !
 
hehehe .... korang cmne lak ?? adew kew bes fren korang yang orang katerr seiras ?? kalaw adew , CP teringin nak taw la , apew katerr korang buat satu entry then link kat entry CP yang nih ,
 
nih bukan segmen taw , sajerr CP nak taw , kowt2 adew ... hehehehe ~ kalaw tak nak buat pown CP tak kesa , tapi kalaw buat ,  tq very much :D , tak rugi pown , bole CP view entry korang , betul tak ? betul tak ? betul kan ... hehehehe ~
 
keyh . tuh jep , adios !
 
 
 
 

14 komen budak kiut !:

YuYu DieDie Dieda said...

Itu adda kn iya?

cweet pinky said...

@YuYu DieDie Dieda yup :)

Cik Purple said...

whoaa.. bestnya kwn dr drjah 2.. sy lak takde kot bff yg seiras.. kalau kazen tu ade la.. hehehe..

DeltaCharlie said...

Wow..almost to the twin..agak seiraslah..harap korang kawan sampai bila-bila..hihi..

Chenta Eyfa Latieyfa said...

haah cam seiras gak la..tpi apa2 pon dua2 sgt shomel la..hehe..sis cam xde la yg seiras BFF..hehehe.BF ada la kot..wakaka

ツ EikaSiBulat ツ said...

Macam kembar, comel :D

Pn. Sheila@CC said...

erm... mmg kiut... :-)

Aina Majid said...

saya bdk kiut ke? hihi anyway, mmg seiras. sehati sejiwa la ne kn ?

cweet pinky said...

@Cik Purple kezen ?? haruslarr , hehehe ~ CP nan kezen tak baper nak same .. hehehe :D

cweet pinky said...

@DeltaCharlie amin .. harap cmtuhla , kalaw dah adew anak pown , CP stil kawan nan dye , tade hal , hehehe ~

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Latieyfa amboi2 , mentang2 ade bf .. hehehe ~ same ek , macam mane tuh ? hahaha ~

cweet pinky said...

@ツ EikaSiBulat ツ kembar ?? hehehe ~

cweet pinky said...

@Pn. Sheila@CC tq :)

cweet pinky said...

@Aina Majid kiut larr , hehehehe ~ sehati sejiwa ?? tapi memang tak pernah gaduh , hehehe ~ masing2 pandai jage hati memasing , hihihi :)