Thursday, 22 March 2012

huh ! budak budget GUD2 je !



perasan ta , bebaru nih aku asyik pos aku ta puas hati jep , semakin lama semakin aku meluat larr dengan perangai gud2 tuh aka perangai riak , ta boleh kerr kalaw kaw lebih dari orang kaw senyap jep ??

kaw cantek ?
kaw pandai ? 
kaw bijak ?
kaw cepat buat keja ?
kaw rajen pergi surau ?
kaw rajen sembahyang ?
kaw pandai masak ?
kaw rajen mngemas ?

asal kaw na kecoh2 pasal tuh , law kaw buat semua benda tuh semata2 na owang pandang kaw tinggi , sori , plez stop that , that's so annoying !

kaw sentiasa na tunjuk kaw yang terbaek an even kaw kena membongak ! *menipu aka menggebang*

camne owang ta cakap belakang pasal kaw , kalaw da kaw asyek na tunjuk bagus jep ~

aku ingat budak2 lelaki yang dok rajen melayan kaw tuh sukerr kat kaw , at las , aku pown dapat taw dowang tuh pown mluat nan kaw , haish ~ lega gak la dowang sependapat camtuh , aku na tegur kang trase , aku bia jep la , bia tuhan jep tunjuk ti , jangan na tunjuk bagus sangat , aku jenis ta suker na bermusuh nih , kang trase bagai da tanak kawan la , jauhkan diri la , malas larr , cukup larr sem lepas kaw buat dingin nan aku 

k adios !

4 komen budak kiut !:

cik missi said...

biasa lah tu, orang yg 'nothing' mmg slalu show dia bagus..:)

cweet pinky said...

hehe , tahu tape =)

P#eoniX said...

sabar ya...ge tengok cite sincan...nanti ilanglah panas tuh...hehheh...

P#eoniX said...

sabar ya...ge tengok cite sincan...nanti ilanglah panas tuh...hehheh...