Sunday, 19 February 2012

kontes ; APA PENTINGNYA BLOGWALKING


klik sini kalaw na join k ^^


nampak ta banner yang smart kat atas tuh ?
mesti nampak punyerr ~

sebelum2 nih aku asyek join segmen , now aku na join kontes lak ^^

dye na suh kitew buat entry ape pentingnya BLOGWALKING ???

wooo , penting woooo ~ sangat penting !

sebab ape aku katew penting ??

dari aktiviti nih la korang bole blaja banyak2 benda seperti :




camne na tambah follower banyak3
camne na buat entry yang menarik
camne na tambah widget , iklan , shoutbox etc
camne na blog comei3
camne na buat banner , header
dari BLOGWALKING la jugak aku jumpe kontes nih , wahaha ~




oppSS!!!! 

byk lagik larr , law na tunggu aku cite sume mau aku ta tidow malam nih ~ hehehe

akuh na tag beberapa orang membe nih ~
razif
fendyanisa
dya
aida ahmad
mama murai
nurmujahidah
eyfa najibrz


18 komen budak kiut !:

dyabunga said...

rjin nye..hehe..

p/s : join je lah..nnti pm bw kita..hehe

misskonspirasi said...

good luck.. memacam kontes misskonspirasi tgk member join.. tapi hamba yg malas ini satu pon lom join cooz tak sempat kerana blogwalking punya pasal haha

Mama Murai said...

Assalamu`alaikum,
betul tu, sebab blogwalking lah akak tersesat hingga sampai ke sini :) Blaogwalking sebenarnya membina jalinan komuniti, dengan berblogwalking kita boleh mengembangkan network kerana ia umpama pengiklanan. Oleh itu berblogwalking lah untuk kesihatan blog yang lebih baik :)

Oh ye salam perkenalan daripada akak.

cweet pinky said...

@dyabunga ; jom la join dya ^^

Spudin said...

wah3 ...naguih nye dia ..admin Cheer berasa bangga sekali begini ...good luck to cweet PINKY yer ? hehe ...admin blog akan tinjau dari masa ke semasa :D

cweet pinky said...

@Mama Murai ; salam perkenalan jgk ^^

cweet pinky said...

@Spudin ; mekaseh yerr ^^ cam adew pluang jep nih , hehehe ~

Chenta Eyfa Najibrz said...

best nih..tapi x tag kite pon..huhuhu
ngeee

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Najibrz : na kena tag nih , okei anda di tag hehe ^^

Razif Mokji said...

Alamak .... tq bebanyak sebab tag Razifredz Blog.
Laman anda dalam senarai link Razifredz Blog kat sini
http://razifredz.blogspot.com/p/banner-exchange_03.html

Fyza said...

good luck yaww :D

Chenta Eyfa Najibrz said...

Asalamkm & MOrniwnk pinky..lawak je lah..anywat tenkiu tag sye..hehehe..i looiikeee

nurmujahidah said...

tq sudi tag muja :D

cweet pinky said...

@Chenta Eyfa Najibrz : kiki ~ mstyla kena tag ^^

cweet pinky said...

@nurmujahidah : welkam ^^

Spudin said...

meh tengok blog spudin yg baru ..winner contest ni dah nak kluar..meh3

cweet pinky said...

@Spudin : roger !

Spudin said...

xnka tgok pmng ker ...huhu ,,meh3